Adrian Popan: „Singurul partid cu orientare clară de dreapta este PMP”

Adrian Popan, vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară PMP Sălaj, a declarat vineri, 26 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că Partidul Naţional Liberal (PNL) este un partid de centru stânga. „Aceasta este situaţia cu toate partidele liberale europene. Guvernarea Tăriceanu – PSD, fără susţinerea PSD nu ar fi fost posibilă, construcţia şi guvernarea USL, PSD-PNL demonstează acelaşi lucru, atracţia PNL pentru politici de centru stânga. Dezastrul economic lăsat moştenire de Tăriceanu guvernului Boc, care a şi făcut necesare tăierile de venituri din 2010 completează tabloul a ce înseamnă filosofia de guvernare PNL”, a precizat Popan. În opnia liderului PMP Sălaj, singurul partid cu orientare clară de dreapta este PMP, partid care doreşte menţinerea României în coordonatele trasate de tratatele Uniunii Europene, la care şi România este parte prin semnarea lor. Astfel, pasul următor al PMP îl reprezintă o integrare deplină în filosofia şi politicile economice, fiscale, monetare. În concepţia PMP, statul de drept şi independenţa justiţiei, echilibrele structurale şi creşterea economică sustenabilă, consolidarea şi depolitizarea instituţiilor statului reprezintă pilonii interesului naţional.
Liderul PMP Sălaj a mai precizat că, aspiranţii la funcţia de preşedinte a României, se împart în două grupuri: de stânga şi de dreapta. Candidaţii de stânga sunt Ponta, Iohannis, Tăriceanu şi Meleşcanu, iar de dreapta Elena Udrea şi Monica Macovei. „Iarăşi o situaţie atipică, patru candidaţi relevanţi de stânga şi două doamne candidate de dreapta, cu deosebirea că Elena Udrea are în spate o structură de partid capabilă să poarte o campanie elctorală şi să participe cu reprezentanţi în secţiile de votare”, a conchis Adrian Popan.

PMP îşi lansează candidatul pentru prezidenţiale

La finalul acestei săptămăni, duminică, 28 septembrie la Bucreşti va avea loc lansarea candidaturii Elenei Udrea pentru alegerile prezindenţiale, dar şi un miting antiguvernamental, la care vor lua parte 50 de reprezentanţi ai PMP Sălaj.

6 Thoughts to “Adrian Popan: „Singurul partid cu orientare clară de dreapta este PMP””

  1. g3o

    „La finalul acestei săptămăni, duminică, 29 septembrie la Bucreşti va avea loc lansarea candidaturii Elenei Udrea pentru alegerile prezindenţiale, dar şi un miting antiguvernamental, la care vor lua parte 50 de reprezentanţi ai PMP Sălaj”.
    Duminica este 28 Septembrie, 29 e luni.

  2. Anonim

    un fost procuror comunist este de dreapta?Daca se adopta legea prin care nici un membru al pcr cu functie de conducere nu ar fi avut voie sa ocupe demnitati publice,Romania era altfel acumAm fi scapat de iliescu,de basescu si altiii.

  3. Anonim

    dl popan intamplator am fost coleg de facultate cu tine.mai lasai si pe altii.sau nu mai sunt?

  4. Anonim

    Am uitat sa ma prezint.Daca tu esti de Dreapta eu sunt PAPA DE LA ROMA.

  5. Anonim

    donez o camasa noua !!!!!!

  6. mariana

    Cautam urgent operatori online! Sunt necesare doar cunostinte elementare de lucru cu calculatorul. Castiguri foarte motivante, 300 de dolari lunar, pentru toate localitatile tarii! Oferta este foarte noua! Lucrati numai 3 ore pe zi! Solicitati mai multe informatii la adresa de email: marinuska2009@yahoo.ro

Leave a Comment